Tomhet...

Allt försvann ifrån mig,mina känslor, min rädsla och hela min personlighet känns det som. jag känner inte igen mig själv längre. Det är bara ett yttre skal jag visar, som liknar det som en gång var jag. Hur får jag tillbaka allt det som en gång var mitt, det som försvann från mig?

Jag kan inte känna smärta längre, inte sån smärta som förut. Jag känner heller ingen glädje längre. inte skratta eller le som var så enkelt förut.
Jag känner knappt nånting, och jag gillar inte denna situation längre.
Jag saknar att vara den Malin som jag var förut hon utan skuldkänslor. Jag saknar helt enkelt MIG!

 det går egentligen inte med ord att beskriva att du som ska vara en del av mig kan svika mig så fruktansvärt mycket som du gjort, vart finns du när jag verkligen behöver dig? Du som alltid skulle vara den som skulle finnas där. Just nu känner jag bara en massa hat mot dig.


 FINNS INGA KÄNSLOR, INGEN RÄDSLA BARA EN MASSA TOMHET!

!?!?

Musiken flödar ut högtalarna, det är helt sjukt vad musik gör mycket! musiken är livet.. framför alla texter som görs här i livet.. jag är bara så förälskad i all musik..

http://www.youtube.com/watch?v=hZyiW3lZdIE&feature=related



 Jag orkar inte längre . Ska jag ge upp kanske?Jag vet inte men jag orkar inte försöka längre iallafall.
 och jag blir bara sviken hela tiden ändå, så tror jag ger upp ändå!

 Take Care....


One life...


 Nyss hemkommen från dagens skola. inledde ett nytt grupparbete idag, det är verkligen så tråkigt men är bara att bita ihopa och göra det man ska helt enkelt. blir säkert bra i slutändan..
 
 Helgen kan beskrivas med många ord, underbar, galen, en riktigt freaky saturday. men oj vad skoj vi hade.. var min första lagfest med dessa goa tjejer. kvällen inleddes med bowling, där jag var så dålig, haha. efter där så begav vi oss för lite käk O´learys, men där kan också påpekas att servtrisen där lyckades spilla ut en massa öl och cider på enbart mig, men som förlåt från hans sida fick jag maten gratis och 2 shotar och det tackar man ju inte nej till;) det har sina för och nackdelar med hela:P
Festen fortsatte sedan hos Figge, där det ja, det går inte beskrivas.. men det tog fart med andra ord.. denna kväll gick Tuttis och jag ALL IN:P 
En helt underbar kväll, så tack tjejer.. 

 Dagen efter var dock mindre bra, var såååååå bakis. men hade mys med systrarna Larsson.. mys:)

 En helt lyckad helg, man sent glömmer:)

 

Nätterna är sömnlösa, dagarna är tankspridda. Tänker ofta på ditt leende och hur vacker du är. det är helt sjukt.. Du får mig att må bra. Hela du är underbar och för mig är du perfekt.
 När du finns vid min sida är känslan den bästa.

 TJAO!


Det är så mycket man vill säga....

Det är svårt att skriva vad man känner så andra ska förstå.Utan sånna där krångliga oförståeliga ord.Man kan inte heller säga som det är.
Jag vill kunna släppa saker o ting, men jag kan inte. det blir jobbigare för varje dag. Mina känslor kommer aldrig försvinna helt, de kommer aldrig gå bort det är just för att jag bryr mig för mycket.

Nu när man väl har varit hemma ett par dagar, vill man bara åka i väg igen! komma bort från allt som är jobbigt här. men är väl bara till att inse att jag måste kämpa, vara stark. kämpa emot det som är så emotståndligt egentligen..

Du borde se hur mycket du orsakat mig smärta
4 år av ett rent helvete, var det detta du ville?


 Take Care!

RSS 2.0